Justfog Q16 Pro Startset - Zilver

op voorraad: 1
€ 35,00
Extra info:

Over de Justfog Q16 Pro startset
De Q16 Pro startset van Justfog heeft de beschikking over een interne batterij van 900mAh. De clearomizer die wordt geleverd bij aankoop van de startset kan worden worden gevuld met maximaal 1.9ml E-liquid.

De eenvoudige instellingen maakt het tot een E-sigaret die is geschikt voor beginnende dampers of mensen die wensen te stoppen met traditioneel roken.

Over de Justfog Q16 Pro batterij
De batterij die wordt gebruikt in de Q16 Pro startset heeft een intern vermogen van 900mAh. Dit is bij gemiddeld gebruik genoeg om minstens één dag mee te gaan zonder opgeladen te worden. De batterij kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

De batterij kan worden ingesteld op vier variabele voltage levels, dit doet u middels de knoppen die zich op de batterij bevinden. De voltage levels luiden als volgt:

3.5V - minimale stand
3.8V - zachte stand
4.1V - normale stand
4.4V - hoge stand
Het LED licht laat u tevens zien hoe ver de batterij opgeladen is:

Wit LED licht: 100% - 65%
Blauw LED licht: 65% - 30%
Rood LED licht: 30% - 0%
Over de Justfog Q16 Pro clearomizer
De vernieuwde Q16 Pro clearomizer beschikt over een top-fill vul systeem. Dit minimaliseert de kans op het lekken van vloeistof. De maximale E-liquid capaciteit van de tank bedraagt 1.9ml.

De airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer laat u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

De Q16 Pro clearomizer maakt gebruik van de 14 serie coils van Justfog, deze zijn verkrijgbaar in de volgende weerstanden:

1.2Ohm
1.6Ohm
Bij aankoop van de startset worden er standaard twee 1.6Ohm coils bijgevoegd.