Vaporesso Sky Solo Plus Startset - Zwart

Printen
€ 39,95
zonder BTW € 33,02
BTW € 6,93
Huidige voorraad:
0

ProductgegevensOver de Vaporesso Sky Solo Plus startset
De Sky Solo Plus startset van Vaporesso heeft de vorm van een Vape pen. De All-In-One E-sigaret heeft de beschikking over een interne batterij. U hoeft dus geen externe batterijen aan te schaffen wanneer u deze E-smoker in gebruik wilt nemen. De clearomizer heeft een 510-aansluiting waardoor die compatibel is met elke mod die ook gebruik maakt van deze aansluiting. De 510-aansluiting is de meest gebruikte aansluiting in de vape wereld.

De Sky Solo wordt gezien als een Direct-To-Lung (DTL) E-smoker. U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen.

Over de Sky Solo Plus batterij
De batterij die wordt gebruikt in deze startkit heeft een capaciteit van 3000mAh. U kunt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De aansluiting van de oplader is te vinden naast de vuurknop. U kunt vuurknop vijf keer indrukken om de E-sigaret aan/uit te zetten.

De enige knop die is verwerkt op de mod/batterij is de vuurknop. Het is hierdoor dus niet mogelijk om het wattage of voltage aan te passen. De E-smoker vuur met een constant vermogen.

Daarnaast is er een OMNI Board Mini chip verwerkt in de E-sigaret. Deze zorgt voor extra beveiligingen op het gebied van over- en onderladen en kortsluiting. Daarnaast voorkomt het dat de vuurknop niet langer dan tien seconde ingedrukt kan worden.

Over de Sky Solo Plus clearomizer
De Sky Solo clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze is eenvoudig te vullen middels het top-fill vul systeem. U kunt de top-cap losdraaien om vervolgens de E-liquid bij te vullen. Hierna draait u de top-cap weer terug. Dit systeem is in het leven geroepen om het lekken van vloeistof te voorkomen

De clearomizer heeft ook de beschikking over een airflow ring. Deze ring zorgt ervoor dat u zelf de luchttoevoer kan bepalen. De ring is te vinden onder het pyrex glaasje en kan eenvoudig op en neer worden gedraaid.

Prijzen zijn inclusief btw maar zonder de verzendkosten.
  • binnen uden gratis bezorgingbesteding vanaf €10,=
  • 14 dagen retour garantielees de voorwaarden
  • veilig betalen met idealvia uw eigen bank
  • Bel ons!+31 (0)413 - 25 14 42

Delen

U vindt ons ook op

ico-faceb-48 ico-twitt-48  ico-yout-48 ico instagram 48

dpd pickup

Log in

maak een account