LONGFILLERS

 Alle grote merken uit welk land dan ook hebben wij op voorraad of kunnen wij voor u bestellen.
Bel ons (0413 - 251442) of stuur een E-MAIL en we helpen u snel aan uw favoriete longfiller!

Alec Bradley Post Embargo Robusto 5x52

Printen
€ 7,00
zonder BTW € 5,79
BTW € 1,21
Huidige voorraad:
0

Het embargo heeft veel gedaan voor de Cubaanse sigaar, wat nu een ‘forbidden fruit’ is voor onze Amerikaanse sigarenrokers en dat heeft geholpen met het bouwen van de mythe rond de Cubaanse sigaar. Het heeft ook veel slechts gebracht, namelijk heel veel nagemaakte sigaren en de ondertussen achterhaalde mythe dat Cubaanse sigaren beter zijn dan welke andere sigaar dan ook. Een ander gevolg is dat heel veel sigaren van voor het embargo nu schrikbarend duur zijn en dat er regelmatig wordt geschermd met het gebruik van “pre embargo Cubaanse tabak”.

Om een statement te maken tegen deze bla bla, en om alle nieuwe sigarenlanden, alle nieuwe soorten tabakken en alle nieuwe blends te eren die zijn ontstaan na het instellen van het embargo heeft Alec Bradley nu de Post Embargo uitgebracht met de filosofie “veel van na het embargo is beter dan veel van voor het embargo, laten we dat vieren”. Een sigaar met een melange van Nicaraguaanse en Hondurese tabakken als binnengoed, een dubbel omblad (één uit Nicaragua en één uit Honduras) en een Hondurees dekblad zorgen voor een medium tot volle sigaar met een heerlijk aroma.

Nu verkrijgbaar in twee maten, een 5"x52 robusto voor €140 (kist van 20 stuks) en in een 6x60 gordo voor €160 (kist van 20 stuks)

Prijzen zijn inclusief btw maar zonder de verzendkosten.
  • binnen uden gratis bezorgtbesteding vanaf €10,=
  • 14 dagen retour garantielees de voorwaarden
  • veilig betalen met idealvia uw eigen bank
  • Bel ons!+31 (0)413 - 25 14 42

Delen

U vindt ons ook op

ico-faceb-48  ico-google-48 ico-twitt-48  ico-yout-48 ico instagram 48

dpd pickup

Log in

maak een account