Arturo Fuente 8-5-8- maduro 6" x48

op voorraad: 11
€ 10,00
Beschrijving
Bel of mail voor de aantallen die u wilt bestellen.
Ringmaat : 47
Diameter : 18.65 mm
Lengte : 152.40 mm
Inhoud : 25 stuks

Binnengoed : Dominicaanse Republiek
Omblad : Dominicaanse Republiek
Dekblad : Cameroen
Sterkte : 3 (schaal 1-5)

De Fuente familie produceert sinds generaties een van de beste beste sigaren van de wereld. Het model van "Arturo Fuente" genaamd Hemingway is geen uitzondering voor wat betreft zijn kwaliteit. Gemaakt met een prachtige, lichte tot middelgrote mix. Het binnengoed bestaat uit Dominicaanse tabak en zeer fijne Afrikaanse Kameroen wrappers (of Maduro, als je ze kunt vinden), De Hemmingway zijn misschien wel de meest gewilde sigaren afkomstig uit de Fuente fabriek .

Het familie bedrijf genoemd naar de grondlegger Arturo Fuente maakt al meer dan 90 jaar sigaren. Hoewel talrijke fabrieken in het verleden zijn afgebrand,keren ze telkens terug naar de mix van enkele van de beste sigaren.

Hemingway het korte verhaal; hoewel de Hemmingway niet het vlaggenschip van "Arturo Fuente" is, is het zeker uitgegroeid tot een van hun meest populaire model. Door de Perfecto vorm, onderscheid dit model zich van andere modellen binnen het "Arturo Fuente" segment. Mocht het model u niet intrigeren, dan zal de zoete en kruidige smaak dat zeker doen.

Kenmerk van de Hemingway Short Story is de perfecto vorm. Met een 48 inch ring, en een verloop waardoor het model op het einde een beetje versmalt, is het een kort model. De wrapper is een Afrikaanse Kameroen, en het binnengoed is gemaakt van vintage Dominicaanse tabak. De wrapper maakt dit model een beetje donkerder echter met een prachtige glans. Deze sigaar trekt perfect en heeft een volle rook met veel smaak.